Boka med vårt hälsoteam

Boka med vårt hälsoteam

Tareq Alsaody, Specialistläkare

Tareq Alsaody | Specialistläkare

Tareq Alsaody är överläkare och specialist i urologi, med särskilt fokus på två områden: funktionell urologi, som behandlar störningar i vattenkastningen, och andrologi, läran om mannens sexuella hälsa och välmående. Med en erfarenhet på över 35 år som läkare har Tareq en helhetssyn på kroppen och ett arbetssätt utifrån principen att kroppen fungerar som en enhet, och att ett sådant synsätt hjälper en  att känna igen kroppens funktioner och åtgärda dess dysfunktioner.

Markus Mattiasson | Hälsocoach

Markus har varit intresserad av hälsa hela livet och har en Biomedicinsk masterutbildning i grunden, samt ett djupgående personligt intresse för funktionsmedicin. Genom sina egna hälsobesvär, i kombination med omfattande kunskaper inom biokemi, cellbiologi, fysiologi och psykologi har han en övergripande helhetssyn på vad hälsa innebär på alla plan.

BOKA VIDEOMÖTE
Carina Landin, Samtalsterapeut

Carina Landin | Samtalsterapeut

Carina är leg. Arbetsterapeut och mindfulnessbaserad samtalsterapeut. Hennes utgångspunkt är att vi alla är unika individer. Helhetsperspektivet i livspusslet samt det vi bär i ryggsäcken är avgörande för hur vi hanterar livets olika skeden. Carina har lång erfarenhet av möten med människor. Enskilda terapier, familjebehandling, beroende/riskbruk. Uppdragsgivare genom åren har varit kommun, landsting, privata företag och personer.

BOKA VIDEOMÖTE
Michael Angress, Lic Medicinsk tränare

Michael Angress | Lic Medicinsk tränare

Michael Angress tog sin PT-licens via The Academy för 19 år sedan och har sedan dess samlat på sig ett imponerande resumé. Trefaldig finalist i Guldhjärtat som Årets PT vilket resulterade i ett Hederpris som Årets PT år 2016. Michael är även känd för sin roll i TV-rutan som träningsexpert i TV4s Malou efter tio samt för att vara en av Sveriges första mediciniska tränare. Januari 2018 förverkligade Michael sin dröm när han öppnade sin egen pt-studio i Täby, Mykey Studio.

KONTAKTA MICHAEL

Hälsokontroll

blodprover

Hälsokontroll innehåller 35 olika analyser och är för dig som vill göra en årlig hälsoundersökning och ta kontroll över din hälsa och din framtid.

LÄS MER

Funktionsmedicin

hjarta

Funktionsmedicin är en ny modern, vetenskapsbaserad medicinmodell där vi ser kroppen som en helhet. Ett alternativt sätt att tänka och behandla sjukdomar.

LÄS MER
HisCare Hälsoklink

Brovägen 1

182 76 Stocksund

info@hiscare.se

08-12 15 72 70

OM HISCARE
HisCare Hälsoklink

Brovägen 1

182 76 Stocksund

info@hiscare.se

08-12 15 72 70

OM HISCARE